Fotomässan i Stockholm 2017

För den fotointesserade är fotomässan i Stockholm nästan ett måste. Denna mässan är den perfekta mötesplatsen för fotointresserade där du under tre dagar får uppleva en fest fylld med bildutställare, produktinformation, seminarier och självklart massor av inspiration. 2017 års mässa, som faktiskt är nordens största konsumentmässa inom foto, kommer att äga rum den 20-22 oktober och arrangeras på Stockholmsmässan för tolfte året i rad. Vill man själv delta med monter i mässan så kan man enkelt skicka ett intressemail via deras hemsida. Ett tips är att göra det i god tid då planeringen för mässan börjar tidigt.

Mer fokus på rörlig bild under 2017

Under årets fotomässa kommer det att vara mer fokus på rörlig bild än tidigare. Det kommer också att vara ännu mer fokus på var samt hur människor väljer att dela med sig av sina bilder. Som varje år blir det ett stort antal seminarier med intressanta föreläsare inom både foto och film, men vilka som exakt kommer få vi reda på senare när det börjar närma sig.

Att tänka på inför besöket

Något att tänka på är att det är billigare att köpa biljetter till entrén på nätet istället för direkt på plats i kassan, dessutom sparar du tid på detta vis. För att ta sig till mässan kan du åka både buss och pendeltåg som stannar vid Älvsjö station där Stockholmsmässan ligger som närmaste granne. Från Stockholm Central ut till Stockholmsmässan tar du dig på 10 minuter, vilket både är snabbt, smidigt och miljövänligt dessutom. Pendeltåget avgår ca 8-14 gånger i timmen. För dig som har bil finns ca 2 000 platser i garaget samt de öppna parkeringarna runt omkring mässan. För den som vill gå en liten bit finns ytterligare platser att parkera på.

Som besökare på Stockholmsmässan finns ett brett utbud av restauranger, caféer och serveringar som man kan välja bland. Det spelar ingen roll om det är något snabbt i farten som du är ute efter en á ala carte restaurang du söker så finns vällagad och modern mat att erbjuda. Stockholmsmässan har nämligen 12 restauranger och caféer som är permanenta på mässområdet. Utöver dessa bygger man även upp ett antal tillfälliga serveringar i mässhallarna. Det brukar finnas det mesta för de flesta smaker, från svenska rätter, Wook, klassiska hamburgare, sushi, mackor, sallader och soppar. Det mesta erbjuds helt enkelt.

För dig som utställare

Stockholmsmässan är en fullservicebyrå och kan erbjuda utställare allt inom monterproduktion. Du kan både hyra och köpa allt du behöver för att deltaga under mässan. Oavsett vad det är du har beställt så är det levererat till din monteryta när du anländer. Dessutom finna dem på plats under hela eventet om du skulle behöva hjälp eller komplettera med något. Du kan även hyra teknik i form av mikrofon, iPad, högtalare, touch screens mm för att göra din monter så komplett som möjligt. Tekniker finns alltid på plats vilket gör att man snabbt får hjälp om något skulle krångla. Nästan ett måste när det handlar om en fotomässa!